Een Ensouled Mind is een bezielde geest: iemand wiens mannelijke en vrouwelijke energieën in balans zijn, iemand wiens leven wetenschap en spiritualiteit laat samensmelten en daar ook naar leeft. Vanaf nu is er een Online Academie voor wie zo’n holistisch leven wil leiden: EMOA, Ensouled Mind Online Academy.

Ensouled Mind Online Academy

We zijn meer dan ons wordt aangeleerd: een ziel

Het leven is meer dan het ‘eten-werken-tv-slapen-repeat’ wat ons wordt voorgesteld. We zijn geen mensen met een ziel, maar we zijn een ziel in een mensenlichaam. Dit wil zeggen dat we in de kern spirituele wezens zijn die in een wereld vol wetmatigheid leven. Toch is er in die wetmatigheid ook ruimte voor magie. Eens we weten hoe dat werkt, kunnen onze eigen magie creëren in het leven. En het begint allemaal met hoe onze geest in elkaar zit.

Onze geest zit ons vaak in de weg

Helaas zitten heel veel mensen vast in hun leven, in hun geest, in hun emoties, in hun verleden, in hun pijn (fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch), … Daar is het leven niet voor bedoeld! Gelukkig bestaan er hiervoor professionals die je helpen om je blokkades te ontdekken en op te lossen. Je kan naar psychologen, kinesisten, massagetherapeuten, lifecoaches, helers, etc. gaan. Of je kan zelfhulpboeken lezen, online cursussen volgen, enz.

Open je geest en laat de magie naar je toekomen!

Ensouled Mind Online Academy is dé plek waar je je geest kunt verrijken met kennis over onderwerpen waar wetenschap en spiritualiteit samenkomen. Haal meer uit je leven dan ‘eten-werken-tv-slapen-repeat’. Ga van overleven naar leven, ontwikkel je intuïtie en ga doen waar je hart sneller van gaat slaan. Leef je beste en mooiste leven dankzij de kennis, kunde en inzichten die we hier delen.

Holistisch leven

Kom te weten hoe je een holistisch leven leidt waarbij je lichaam, geest en ziel in balans zijn en waarbij je in harmonie leeft met je omgeving en de hele wereld. En als vanzelf ga je ontdekken wie je werkelijk bent en wat je hier op aarde kwam doen.

Meer dan een academie

EMOA is meer dan een online academie. We bieden niet alleen cursussen aan, maar ook (e-)boeken, live workshops en lezingen, coaching / begeleiding, therapie- en healingsessies, etc. ter ondersteuning van een holistisch leven.

Daarnaast hebben we ook verschillende soorten producten in onze online winkel staan: juwelen, decoratie, kaartendecks, enz. welke je bijvoorbeeld kunnen helpen in je zoektocht naar jezelf en een holistisch leven.

Tot slot hebben we nog vele andere grootsere plannen in gedachten voor in de toekomst. Ensouled Mind Academy zal stap voor stap uitbreiden en evolueren.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.