Algemene Voorwaarden

INTELLECTUELE EIGENDOMSRECHTEN

Alle inhoud en afbeeldingen op en van deze site is eigendom of in licentie van Kyra S. Vanvoorden-Schütz en Jessie Pittoors (Munira) – hierna telkens vermeld als ‘KS V-S’ en ‘JP’ – , oprichtsters en bezielsters van Ensouled Mind Online Academy – hierna telkens vermeld als ‘EMOA’, voor gebruik van deze site, tenzij anders vermeld. Eender welk ongeoorloofd gebruik van deze inhoud of afbeeldingen is verboden. Niets van wat op deze site staat mag worden gekopieerd, gereproduceerd, overgedragen, gedistribueerd, gedownload, overgeplaatst of overgemaakt worden in enige vorm of op enige wijze zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van KS V-S en JP en zonder uitdrukkelijke vermelding aan en verwijzing naar KS V-S en JP en/of deze site.

Contact met EMOA is mogelijk via het algemeen contactformulier.

LEGAAL GEBRUIK

Legaal gebruik van deze website is het lezen en bekijken van de inhoud, materialen en afbeeldingen, alsook de complete pagina’s en complete artikels delen op social media, via mail of andere platformen via de deelknoppen onderaan deze pagina’s en artikels. Legaal gebruik van deze website is ook het zich abonneren via WordPress of via e-mail om op de hoogte te blijven van nieuwe publicaties. Men mag EMOA ook volgen op Facebook op de specifieke, zakelijke pagina waarnaar wordt gelinkt op deze blog. Men mag EMOA ook op Facebook, Instagram, Vimeo, Soundcloud en onze andere social media volgen via de links die op deze blog staan naar deze platformen. Men mag ook reageren op pagina’s en artikels waar deze optie voor open staat.

Illegaal gebruik van deze website en haar inhoud, materialen en afbeeldingen is verboden. Illegaal gebruik is: spammen, profane of beledigende inhoud plaatsen of uploaden, kopiëren en/of downloaden van inhoud, materialen en afbeeldingen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van EMOA en zonder uitdrukkelijke vermelding aan en verwijzing naar KS V-S, JP, EMOA en/of deze site.

VOORBEHOUDEN RECHTEN

KS V-S en JP hebben beiden het recht om iemands gebruik en toegang tot deze blog te beëindigen.
KS V-S en JP heeft ook het recht om de juridische teksten ten alle tijden aan te passen.

TERUGBETALINGS- OF OMRUILBELEID

Voor aankopen op sites van derden zijn KS V-S en JP en deze blog niet verantwoordelijk, kijk hiervoor naar het beleid op de betreffende websites of shops.

Voor de aankoop van e-boeken en andere digitale informatie op deze site: na aankoop is terugbetaling en/of omruiling niet mogelijk. De koper krijgt het intellectuele eigendom toegestuurd, wat niet ongedaan kan worden. KS V-S en JP en deze site bieden geen garantie op dit intellectuele eigendom, noch bieden ze garantie dat de koper tevreden zal zijn met de inhoud van het intellectuele eigendom. Wat niet wil zeggen dat KS V-S, JP en deze site niet hun uiterste best hebben gedaan om hun klanten tevreden te stellen met deze inhoud. Alle constructieve feedback is altijd welkom en daar wordt in de mate van het mogelijke rekening mee gehouden.

Voor de aankoop van fysieke producten kunnen KS V-S en JP ook geen standaard ‘niet-tevreden-geld-terug-garantie’ geven. Afhankelijk van het product en afhankelijk van ontvangst en de staat van het geretourneerde kunnen KS V-S en JP wel het bedrag dat u heeft betaald, incl. verzendkosten terugbetalen. Kosten van retourzendingen worden niet terugbetaald. 

Uitzonderingen op het herroepingsrecht

In sommige gevallen kunt u  zich niet beroepen op het herroepingsrecht:

  • de bestelling van  goederen op maat;
  • het bestellen van verzegelde goederen om gezondheids- of hygiëneredenen als u ze na levering heeft ontzegeld (bijv. cosmetische producten zoals lippenstift); 
  • het bestellen van goederen die na levering gemengd zijn met andere goederen en niet gescheiden kunnen worden (bijv. stookolie);
  • het boeken van de reis;
  • de reservering van een restaurant, een film of concertkaarten.

Contacteer KS V-S en JP persoonlijk voor vragen, klachten en mogelijke tegemoetkomingen.

BEPALING VAN TOEPASSELIJKE RECHT

Belgisch recht is van toepassing en juridische geschillen worden via het Belgische gerecht opgelost.

Zie ook onze Privacy Verklaring en onze Disclaimer pagina.

Het is niet omdat er hier mogelijks spel- en typefouten in deze tekst staan, dat deze algemene voorwaarden ongeldig zijn.