Sinds maart 2020 gaan steeds meer opleidingen en cursussen over de hele wereld online door. Ook Kyra heeft zich aangepast aan de nieuwe situatie, waardoor ze nu online live tarotopleiding kan geven.

1-op-1, face-to-face, online live tarotopleiding

Kyra geeft online 1-op-1, face-to-face tarotopleidingen via LIVE videocalls, dit wil dus zeggen dat het geen opnames zijn en er worden ook geen opnames van gemaakt. Deze online formule heeft ze de afgelopen maanden uitvoerig uitgetest en verbeterd.

Wat leer je?

In de opleiding leer je de tarotkaarten intuïtief en ook bewust interpreteren:

Tarotkaarten lezen is meer dan waarzeggen: ze vertellen je wat je te leren hebt, wat je blokkadepunten en krachten zijn en waar je aan kan werken. Je verkrijgt inzicht in je eigen intuïtieve taal en je leert deze te gebruiken en erop te vertrouwen. Je leert niet de betekenissen uit je hoofd reciteren, maar je verkrijgt inzichten om vanuit je intuïtieve kracht de kaarten te lezen.

Na de opleiding ben je in staat om met de kaarten aan de slag te gaan en doelgerichte voorspellingen of adviesverlening te doen.

3 verschillende formules

De opleidingsformule I is uiterst geschikt voor mensen die al ervaring hebben met mediumschap, channelen van boodschappen, meditatieve oefeningen enz.

Kies je voor de online opleidingen met de formules II of III, oefen je tussendoor ook bijkomend stukken van de mediumschap en het channeling.

Formule III is verrijkt met psychotherapeutische oefeningen en een persoonlijkheidscoaching.

Formule I online live tarotopleiding

Formule II online live tarotopleiding

Formule III online live tarotopleiding

Optie certificaat na examen

Wil je een certificaat, dan is het nodig om in mijn praktijk een examen af te leggen. Het duurt gemiddeld 3 uur en indien je geslaagd bent, stuurt Kyra het certificaat met de post op. Het certificaat en het examen zijn niet in de opleiding inbegrepen. Vragen hierrond beantwoordt Kyra graag persoonlijk.

Praktische zaken voor de online live tarotopleiding

Lesdagen en lesuren

Alle afspraken zijn 7 op 7 en ook in de avonduren mogelijk. Elke les wordt op voorhand ingepland en duurt (naar jouw wens) tussen de 2,5 u en 3,5 u, tot je alle aangekochte uren benut hebt. Het is op wens mogelijk om later nog extra uren aan te kopen.

Werkboek en lessen

Voor elke les ontvang je alle nodige papieren, je gaat ze zelf uitprinten en ermee verder werken. Alle lessen zijn face-to-face en 1 op 1 video calls en GEEN vooraf geproduceerde video´s!

Prijzen van de online live tarotopleiding

Deze RW kaarten kosten gemiddeld €15,00. Heb je al de traditionele RW-kaarten in huis, des te beter! Je mag natuurlijk ook oude kaarten gebruiken. De opleiding is enkel op de traditionele versie opgebouwd dus bijvoorbeeld geen Rider-Waite Radiant kopen.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek voor extra info en vragen

Voor we de opleiding beginnen, spreken we een moment af om via WhatsApp of Facebook Messenger (live call/ video call) kennis te maken. Dit gesprek is volledig gratis en vrijblijvend, duurt gemiddeld 15 min tot 30 min. Je verkrijgt hier inzichten in mijn opleiding en je kan vragen stellen. Daarna beslis je of je met de opleiding wilt beginnen of niet. Als je met de opleiding wilt beginnen stuurt Kyra de factuur door en plannen jullie de eerste les in.

VRAGEN & AANMELDING voor een intakegesprek (video call):

Gelieve een mail te sturen naar myhealingconsult[at]gmail[dot]com. Docente: Kyra Vanvoorden-Schütz, holistische praktijk my HealingConsult / Levenslicht www.ensouled-life.be / medebezielster van EMOA.

Na betaling

Na betaling van de factuur ontvang je voor elke les de benodigde pagina’s van het werkboek via e-mail. Tijdens de video call-lessen bespreken wij de lesstof. Wij overlopen elke kaart nauwkeurig m.b.t. de symbolen, kleuren, numerologie, intellectuele inhoud van de kaart, de betekenissen voor de persoonlijke groei, voor een dierenlezing en ook voor het waarzeggen.

Veel liefs,
Kyra & Munira