E-boeken

‘Kalmeer je overprikkeld zenuwstelsel’ is een gratis e-boek voor wiens zenuwstelsel overbelast is en tips + inzichten kan gebruiken om het weer tot rust te brengen.

We hebben zelf ervaring met een overprikkeld zenuwstelsel, dat bijna op springen stond in 2018. Sindsdien leerden we veel over het parasympathische zenuwstelsel, ontspanningstechnieken, zelfzorg en dergelijke meer.

Graag delen we die kennis met jou zodat jij ook weer rust in je hele systeem kan krijgen en je immuunsysteem kan boosten, je zelfgenezend vermogen weer kan aanwakkeren en zo je helingsproces kan beginnen.

‘Genees blijvend van je allergie op holistische manier’ bevat alle holistische manieren waarop we onze allergieën hebben aangepakt voor een blijvend resultaat.

We hebben er 2 jaar 0% last van gehad en dit jaar alleen zo nu en dan eens een nies, terwijl we 2 van de belangrijkste tools niet meer inzetten. Dat tegenover 20 jaar lang rode, jeukende, tranende ogen, loopneus, constant niezen, vermoeidheid en pilletjes die ons nog meer moe maakten in de hooikoortsmaanden (februari tot oktober).

Momenteel werken we er nog aan, maar je kan reeds aangeven dat je het wilt ontvangen zodra het af is.

Alles over ademwerk. Wat het is, waarom het zo belangrijk is, welk ademtype je mogelijks bent, de link met de polyvaguszenuw, de spijsvertering, het lymfatische systeem, het effect op stress, op je geest, op je emoties en op je energie en nog zoveel meer.

Je kan je inschrijven om updates te krijgen over de vorderingen van het e-boek en om wanneer het af is de aankooplink in je inbox te krijgen.

De prijs zal max €10 excl. BTW zijn.

In de gratis anti-stress challenge leer je verspreid over 21 dagen 6 ademhalingsoefeningen, waaronder 5 technieken die je stress doet dalen.

Elke 3 à 4 dagen komt een nieuwe techniek vrij en heb je weer 3 à 4 dagen de tijd om ze te oefenen en te integreren in je dagelijkse leven.

Achteraf kan je je ook opgeven voor nog 2 extra gratis oefeningen: aarden en beschermen.

We beginnen elke 1e dag van de maand met een nieuwe ronde.

‘Ademwerk & Body Themes’ is een mini e-boek dat alleen deelnemers van de gratis anti-stress challenge meekrijgen.

Het geeft inzichten in hoe ervaringen uit je baby- en kindertijd je lichaamsbouw hebben beïnvloed en daarmee ook je standaard ademwijze. Waarom je mogelijks moeite hebt met diep in of uit te ademen, via je neus of mond, in de borstkas of buik, … en waarom je beter niet lukraak technieken toepast.

Alle info komt uit een masterclass van Jim Morningstar en een YouTube video van hem over Body Themes. Helaas kregen we niet alle info, maar wat er al wel is kan je al veel inzichten over jezelf geven.

Na de gratis anti-stress challenge kan je ervoor kiezen om ook 2 extra oefeningen te krijgen: aarden en beschermen. Ademen, aarden en beschermen zijn namelijk de 3 fundamenten waar alles op verder bouwt. Ook voor al onze cursussen en opleidingen zijn deze 3 technieken de basis.

Deze bijlage hoort bij die mini-reeks.

Leven zonder acne

‘Leven zonder acne’ bespreekt alle mogelijke oorzaken van acne, zowel uit de Westerse geneeskunde als de Oosterse geneeskunde. Deze zijn complementair aangezien de Oosterse geneeskunde de dieperliggende factoren van de 4 hoofdoorzaken aankaart. Het boek is een handleiding om al deze oorzaken op holistische wijze aan te pakken zodat het resultaat blijvend is. Een holistische methode is geen quick fix en geen magic pill. Het vergt tijd, maar eens je lichaam weer in balans is, zal het ook beter in balans blijven.

Alle elementen zijn gestaafd met eigen en andermans ervaringen en zijn ook wetenschappelijk onderbouwd.

Geschreven door Munira (pseudoniem van Jessie Pittoors)

Bomenmagie

Irene Van Driessche schrijft momenteel een e-boek over de niet tastbare dingen, de plaats van de boom in onze cultuur, in onze jaar- en levensfeesten.

Je kan je inschrijven om een mailtje te krijgen wanneer het af is.

(W)onderweg naar jezelf

Kyra schrijft momenteel een psychologie zelfhulpboek met gechannelde info en technieken die eeuwenoude wijsheid bleek te zijn, alleen aangepast aan deze tijden.

Vind ik leuk:

Like Aan het laden...