Kyra

Kyra kwam in 2008 voor de liefde uit Duitsland naar België. Ze woont met haar echtgenoot, rescue-honden en -poezen in Mol. Haar passies zijn natuur, dieren en creatieve bezigheden.

Kyra’s ondernemingen

Ensouled Life

my Healing Consult & Coach UP Your Pet

Sinds 2014 heeft ze haar holistische praktijk my Healing Consult voor de mens, en de dierenpraktijk Coach UP Your Pet voor alternatieve dierengeneeskunde, gedragstherapie en hondenschool aan huis.

Levenslicht

In 2016 werd, op vraag van een groot aantal patiënten van my Healing Consult, de spirituele school/ praktijk Levenslicht opgericht. Ze geeft sindsdien geregeld succesvolle groepsopleidingen en workshops in België, Nederland en Duitsland, tot de uitbraak in 2020 uiteraard. Hierdoor werd haar praktijk verplicht gesloten. In de extra “vrije” tijd die hierdoor vrijkwam heeft ze zich lucratief en creatief bezig gehouden, waaruit haar Ensouled Art is ontstaan.

Ensouled Art

Einde 2020 werd haar onderneming geherstructureerd en aangevuld met de Ensouled Art: handgemaakte juwelen en woonaccessoires met een spirituele touch. Een deel van de juwelen staan in de webshop te koop, sinds januari 2021 ligt een ander deel van haar creaties exclusief in de edelsteenwinkel Kimberliet, Ooststraat 5 in 2400 Mol (B) te koop. Een derde en voorlopig laatste deel van haar collecties staan te koop op de Facebookpagina van Ensouled Art. Er zijn plannen om een tweede exclusieve collectie te koop aan te bieden via een externe partij. Zodra dat concreet is, brengen we je hiervan op de hoogte via deze pagina en via onze social media.

Digitalisering

Steeds meer cliënten geven intussen de voorkeur aan een live online coaching, ook de vraag naar online opleidingen groeit. Samen met collega Jessie Pittoors (Munira) werkt ze aan deze Ensouled Mind Online Academy.

EMOA logo

Ensouled Mind Online Academy

Via EMOA biedt ze op dit moment de volgende diensten aan:

Historie studies/ opleidingen

Bijkomende specialisatie: