Gisterenavond ging onze allereerste kwartaalnieuwsbrief de deur uit! Daarin stellen we ons en het project trots voor, net als ons aanbod dat er op dit moment reeds is.

We hebben zowel gratis als betalende producten en diensten. Denk aan: zelfgemaakte juwelen met edelstenen / resin, e-boeken, tarotopleidingen, tarotlezingen, coaching, afstandshealingen, ademhalingsoefeningen, holistische inspiratietips …

Heb je de nieuwsbrief gemist? Dan kan je deze eerste kwartaalnieuwsbrief van EMOA online bekijken. De interactieve delen werken wel, maar doen niets nuttigs aangezien je e-mailadres er niet aan is verbonden. Wil je graag op de hoogte blijven van de e-boeken, dan kan je het e-boekenformulier invullen. Wil je graag op de hoogte blijven van de opleidingen / cursussen, dan kan je het opleidingenformulier invullen.

Wil je nooit meer onze kwartaalnieuwsbrief missen? Dan kan je je inschrijven via het kwartaalnieuwsbriefformulier.

RECHTZETTING

Er is een foutje geslopen in onze nieuwsbrief over een van Irenes aankomende e-boeken. Het gaat niet over de zonnewendes, wel over de midwinter-zonnewende-gebruiken in Europa en de rest van de wereld. Ook over de verwantschappen tussen die gebruiken.

Ze heeft nog wel een boek over de jaarfeesten in wording, waarin ook de zonnewendes en equinoxen aan beurt komen. Hieraan verbonden is er nog een ander boek in wording over de levensfeesten.

Wie reeds z’n e-boekenvoorkeur heeft doorgegeven via de nieuwsbrief of via het e-boekenformulier, kan in dit nieuwe korte formulier de interesse updaten.

Het e-boekenformulier is reeds aangepast, daarin kan je aanduiden in welke je geïnteresseerd bent mocht je nog niets hebben doorgegeven.

Veel liefs,
Kyra & Munira

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *