Dit is een laatste oproep voor een unieke kans: wie wil er graag fonoforese leren? Vanaf 5 deelnemers gaat de 1-dagse cursus door, er zijn al 4 geïnteresseerden.

Kyra heeft fonoforese geleerd en kan van haar notities en jaren ervaring een 1-dagse cursus maken. De originele cursus biedt men niet meer aan en er zijn maar 3 mensen (waaronder Kyra) in België waarvan bekend is dat ze fonoforesebehandelingen aanbieden.

Fonoforese = toonpunctuur, stemvorktherapie, biofield tuning. Het maakt deel uit van geluids- en frequentietherapie. Vastzittende energie van chakra’s en meridianen wordt op zachte manier losgetrild waardoor alles weer beter gaat stromen. Het voelt dan ook aan als een zachte innerlijke massage (kleren blijven aan!) en werkt nog 3 dagen door.

Meer weten over fonoforese? Munira schreef er een pagina over op haar praktijkwebsite.

De cursusdag zal offline en live in een weekend zijn aangezien het ook praktisch oefenen is op medecursisten.

Om alle data op 1 plek te houden, hebben we een ‘mailinglijst’ aangemaakt waar je je voor kan inschrijven. Je krijgt alleen een GDPR mailtje en een mailtje indien er voldoende interesse was en men zich kan inschrijven voor de opleiding. Niks meer, niks minder.

Hier kan je aangeven dat je interesse hebt: https://landing.mailerlite.com/webforms/landing/h2r5l9

Weet je het nog niet goed of heb je er vragen, je kan ons altijd mailen via info[at]ensouledmind[dot]eu.

Dit bericht delen met je netwerk wordt heel erg geapprecieerd, dan krijgen we een beter beeld. Alvast heel erg bedankt namens ons beiden!

Veel liefs,
Kyra & Munira

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *