Welkom bij EMOA – Ensouled Mind Online Academy!

Wij zijn Kyra en Munira, twee bezielde vrouwen die de Westerse wetenschap verenigen met spiritualiteit om een holistisch leven te creëren met een bezielde geest. We staan voor een leven waarin hoofd en hart met elkaar zijn verbonden. Graag delen we al onze kennis en kunde, alsook die van anderen, met jou via onze online academie EMOA.

Ensouled Mind Online Academy

EMOA staat voor Ensouled Mind Online Academy. In onze academie bieden we het volgende aan:

E-boeken, cursussen, opleidingen, workshops, therapiesessies, healingsessies, coaching / begeleiding aan via de webshop op deze site, via Skype, webinars, lezingen, meditaties, spirituele retraites, …  De onderwerpen gaan van esoterie (zoals Numerologie, Tarot, manifesteren, …) tot psychologie voor persoonlijke ontwikkeling (zoals leren loslaten, van jezelf leren houden, gedachtepatronen doorzien en omvormen, …) en een versmelting tussen die twee. Hierbij houden we rekening met de mens als fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel wezen.

Ensouled Creations Webshop

Daarnaast kun je in ook ensouled producten kopen in onze webshop zoals fysieke boeken, juwelen, kaartendecks, … die je helpen om zelf ook een ensouled mind leven te leiden.

EMOA en integriteit

Wij, Kyra en Munira, houden integriteit hoog in het vaandel. Dit wil dan ook zeggen dat we achter alles staan wat we hier aanbieden of waar we naar verwijzen. Dit zijn producten en diensten die door onszelf zijn gemaakt / aangeboden, ofwel door anderen of in samenwerking met anderen. In het tweede geval staan we ook 100% achter het totaalplaatje.

Dit houdt ook in dat we rekening houden met de prijs-kwaliteit-verhoudingen. We zullen niets aanbieden of promoten waarbij de prijs hoger is dan wat redelijk is.

EMOA en respect voor alle wezens en Moeder Natuur

Als holistisch project staan we niet achter dierenleed – direct noch indirect – en niet-duurzame producten / diensten / ideeën. We zullen dan ook nooit producten / diensten / ideeën aanbieden of promoten die niet aan deze criteria voldoen. We doen ons uiterste best om alles uit te zoeken alvorens we iets met jullie delen. Mocht er toch iets tussen de mazen van het net glippen, gelieve ons dan te contacteren met feiten om ons hier op te wijzen. We kunnen helaas niet afgaan op meningen, ondanks ze wel gewaardeerd worden.

Veel liefs,
Kyra en Munira

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.