Net dinsdag geleden deed Munira mee met de Karma Burning Workshop van Dr. Roy Martina. Hij leerde haar een ademhalingstechniek die je elke dag gedurende 5 minuten (of meer naar wens) kan toepassen om al je karma te verbranden.

Hij leerde deze techniek van een Boeddhistische monnik die terminaal ziek was en zich had teruggetrokken van de wereld. Op een dag begon hij intuïtief op een bepaalde manier te ademen en binnen een week was hij volledig genezen en gezonder dan ooit.

Zijn verklaring was dat deze ademhalingstechniek al het oude karma verbrandde dat ziekte en ongeluk veroorzaakt. Hij had kanker genezen, en ook posttraumatische stress bij soldaten, diabetes en vele andere chronische ziekten. Mensen kwamen in het weekend uit heel Thailand naar zijn kleine tempel en velen genazen tijdens de 12-uur durende ademhalingssessie.

Hij zei: “Ik hou niet van reizen en ik weet dat jij over de hele wereld lesgeeft. Zou jij bereid zijn om deze techniek tijdens je lessen aan anderen te leren?”

Roy’s antwoord was: “Het is mij een eer om uw vertegenwoordiger te zijn voor deze geneeswijze.” Roy heeft er zijn eigen sausje over gegooid met zijn intentie vooraf en 5 elementen techniek achteraf voor meer effect.

Je kan de replay nog tijdelijk bekijken, hoelang weten we niet, maar we rekenen erop dat het na dit weekend niet meer mogelijk zal zijn. Dus leer nog snel deze 5 minuten durende techniek en je kan het voor de rest van je leven toepassen wanneer je wilt en kan.

Uiteraard legt Roy in het begin nog uit wat karma precies is, gelinkt met de 7 chakra’s. Zelfs Munira heeft hier nog veel van opgestoken!

Veel liefs,

Kyra & Munira

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *