Winactie ter gelegenheid van de officiële lancering van EMOA

Maak kans op een zelfgemaakt juweel van Kyra's Ensouled Art

Deel mee in de vreugde en win!

Hey, wij zijn Kyra & Munira van Ensouled Mind Online Academy (EMOA) en wij hebben iets te vieren!

1 juli 2021 zal voor altijd de geschiedenis ingaan als de dag waarop onze Ensouled Mind Online Academy echt van start is gegaan. Na enkele jaren van voorbereidingen, wat tegenslagen, maar ook veel inspiratie en nu nog veel meer goesting, stáát het er gewoon.

EMOA logo

EMOA in't kort

We gebruiken deze unieke gelegenheid uiteraard om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met EMOA. In Ensouled Mind Online Academy brengen we al onze vergaarde kennis samen en geven we een platform voor die van partners en derden, zowel individueel als met samenwerkingen of aanbevelingen.

EMOA brengt wetenschap en spiritualiteit bij elkaar, het laat zien dat er meer is tussen wit en zwart. Het is dé plek waar je leert een holistisch leven te creëren met een bezielde geest. Hierbij zetten we je in je kracht om het meeste uit je leven te halen.

Hoe zien we dit in de praktijk?

Er komen o.a. online cursussen (zonder certificaat) en opleidingen (met certificaat), e-boeken over velerlei onderwerpen in lijn met de visie van EMOA alsook bezielde producten. We bieden ook onze eigen individuele holistische diensten (coaching, therapie, kaartlezen, …) aan en zullen andere diensten van partners en derden aanbevelen als we erachter staan. In de toekomst wordt het aanbod nog verder uitgebreid, want we zien het groots!

Wat staat er al?

We zouden EMOA niet lanceren als we nog niets in de aanbieding hadden. We hebben reeds enkele gratis en ook betalende producten en diensten:

Gratis

  • E-boek ‘Kalmeer je overprikkeld zenuwstelsel
  • E-boek ‘Genees blijvend van je allergie op holistische manier
  • Gratis Anti-Stress Challenge met 6 ademhalingsoefeningen die je stress verminderen en je veerkrachtiger maken tegen stress (elke 1e van de maand begint een nieuwe ronde)

Betalend

  • 1-op-1 Online Live Tarotopleiding (3 formules mogelijk afhankelijk van ervaring met mediumschap, channeling, … en of je graag psychotherapeutische oefeningen en persoonlijkheidscoaching erbij wilt. De docente is Kyra.
  • E-boek ‘Leven zonder acne‘: Munira heeft bijna 3 jaar geleden na 17 jaar  trial & error haar acne genezen op holistische manier. In haar boek staan alle mogelijke oorzaken van acne (omdat haar oorzaken mogelijks anders waren dan die van jou) en de stappen om ze aan te pakken van binnenuit (geen symptoombestrijding dus). Ook na meerdere hervallen door guilty pleasures lukte het haar elke keer weer opnieuw een gave huid te krijgen.

Reeds in de ban? Word onze fan!

Word je al warm van deze zaken en ben je benieuwd naar wat we nog allemaal gaan aanbieden? Word dan onze fan! Van deze heuglijke gebeurtenis willen we graag een feest maken, met jou erbij, want hoe meer bezieling, hoe meer vreugd! Daarom geven we een van de zelfgemaakte juwelen van Kyra’s Ensouled Art collectie gratis weg aan één gelukkige winnaar. Je mag zelfs kiezen uit onderstaande stukken welke je wilt als je de onschuldige hand jouw naam trekt.

Hoe kan je meedoen?

Schrijf je je in voor spam?

Kort gezegd: nee. Je krijgt éénmalig een bevestigingsmail die als onze 1e kwartaalnieuwsbrief dient.

Onderaan de nieuwsbrief zul je expliciet moeten aangeven via een enquête of je ook graag onze volgende kwartaalnieuwsbrieven wilt ontvangen. In diezelfde enquête kan je ook aangeven of je ook één mailtje wilt ontvangen wanneer de boeken in wording die je interesseren af zijn.

Natuurlijk hopen we dat je op de hoogte wilt blijven van wat we aanbieden in deze academie, want we hebben grootse plannen!

Wees gerust, we houden evenmin van spam en hebben ook beters te doen dan spammails te sturen. Wij willen het anders doen dan de rest (op alle vlakken) en zijn ook absoluut geen mailers, daarom sturen we dan ook max 4 keer per jaar een uitgebreide kwartaalnieuwsbrief met nieuwtjes, updates, aankomende evenementen of acties, … wanneer je je hebt ingeschreven voor de kwartaalnieuwsbrief. Tenzij we plots kort op de bal inspiratie krijgen om iets leuks voor jullie te doen wat geen 11 weken kan wachten. Of wanneer we nieuws van derden krijgen waar jij mogelijks veel aan kan hebben. Die sporadische, korte mailtjes wil je dan zeker niet missen!

Vind ik leuk:

Like Aan het laden...