Exclusieve juwelen en gratis verzending in België vanaf €100

Altijd unieke stukken, verkocht is verkocht! Gratis verzending vanaf €100 alleen voor bestellingen voor binnen België en voor totaalprijs van alleen fysieke producten.

Spiral Of Wisdom

30,00 Incl. btw

This is a piece from Kyra’s Ensouled Art collection.

Nog in voorraad

Beschrijving

[English below]
Dit komt uit Kyra’s Ensouled Art collectie.
Een kunzietsteen in de vorm van een tand en versierd met een zilverdraad in spiraalvorm. De steen van dit unieke ontwerp heeft aan de bovenkant prachtige insluitingen. Kunziet is normaal paars-roze van kleur maar kan ook zo licht zijn van kleur dat het lijkt op heldere bergkristal net als dit exemplaar. Doordat het zo licht van kleur is, werkt het vooral in op het kruinchakra ipv het hartchakra. Normaal gebruikt men groene stenen (liefde voor anderen) voor het hartchakra, maar roze gaat ook (zelfliefde). Kunziet werkt in op de borst, het hart en de bloedsomloop. Het kruinchakra is onze connectie met het universum, ons hogere zelf. Vandaar de naam ‘Spiral of Wisdom’.
Kyra versierde de steen met een zilverdraad aan de voorkant in de vorm van een spiraal, die daarna rond de steen zelf draait en vastgebonden is aan het ringetje zodat er een grotere ring is voor aan een ketting te hangen.

Kunziet met zilverdraad

3,5 cm x 1,3 cm
Uniek exemplaar
Kunziet gekocht bij Kimberliet.
Verzendkosten niet inbegrepen in de prijs.

English

This is a piece from Kyra’s Ensouled Art UPcycling collection.

A kunzite stone in the shape of a tooth, decorated with silver wire in the shape of a spiral. The stone of this unique design has beautiful inclusions at the top. Kunzite is normally a light purple-pink  color but sometimes the colors are so light, it looks like quartz, just like this one. Because it’s so light, its effect is more on the crown chakra than on the heart chakra. Normally, we use green stones (love for others) on this chakra, but pink (self-love) is also possible. Kunzite influences the chest, heart and blood circulation. The crown chakra is our connection to the universe, our higher self. Hence the name ‘Spiral of Wisdom’.

Kyra decorated the stone with a silver wire on the front in the shape of a spiral, which then spirals around the stone itself and is fastened on the little ring at the top. That way, there is a bigger ring to put the pendant on a chain.

Kunzite with silver wire

3,5 cm x 1,3 cm
Single item
Kunzite purchased at Kimberliet.
Shipping cost tba

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.