Exclusieve juwelen en gratis verzending in België vanaf €100

Altijd unieke stukken, verkocht is verkocht! Gratis verzending vanaf €100 alleen voor bestellingen voor binnen België en voor totaalprijs van alleen fysieke producten.

Daar waar bomen mogen huwen

12,00 Incl. btw

Een alternatieve gids voor Nepal

Irene Van Driessche stelde een ‘anders dan andere’ gids over Nepal samen. Ze deed dat aan de hand van notities van wijlen Fik Seymus die vele jaren in Nepal verbleef. Ook het verhaal van de ‘verloren parel’ en de ‘shaligram’ zijn in het boekje opgenomen.

Wil je meer weten over het ‘namaste’ plantje of over een sisnu-kus, Mustang koffie of over de dorpen zonder glas, dan geeft dit boekje je hierop antwoord.

Het is een pretentieloos gidsje dat zeker niet beoogt volledig te zijn want het is geïnspireerd op de wereld van kleine dingen.

Irene voegt er ook enkele beschouwingen bij die haar aandacht trokken toen zij in Nepal vertoefde. Alles wordt rijkelijk geïllustreerd met foto’s.

Altijd in voorraad

Beschrijving

Daar waar bomen mogen huwen is een een alternatieve gids voor Nepal, geschreven door Irene Van Driessche

Deze gids ontstond aan de hand van notities van wijlen Fik Seymus die vele jaren in Nepal verbleef. Daarnaast komen er vele andere verhalen aan bod, net als weetjes over bijvoorbeeld het ‘namaste’ plantje, dorpen zonder glas en dergelijke meer. Ook deelt Irene haar eigen beschouwingen van toen zij er vertoefde. De gids is geïnspireerd op de wereld van kleine dingen, het beoogt dus niet volledig te zijn, maar wel mooi en rijkelijk geïllustreerd met foto’s.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.