Exclusieve juwelen en gratis verzending in België vanaf €100

Altijd unieke stukken, verkocht is verkocht! Gratis verzending vanaf €100 alleen voor bestellingen voor binnen België en voor totaalprijs van alleen fysieke producten.

Leven zonder acne

25,00 Incl. btw

‘Leven zonder acne’ is een e-boek waarin Munira (Jessie Pittoors) alle mogelijke oorzaken van acne bespreekt en ook hoe je ervan geneest holistische wijze, zoals zij ook heeft gedaan, gestaafd met eigen en andermans ervaringen en wetenschappelijk onderbouwd.

Zowel de kijk van de Westerse geneeskunde als die van de Oosterse geneeskunde komen aan bod. Ze zijn namelijk complementair en vormen zo een totaalbeeld.

NIEUWE UPDATE MIDDEN FEBRUARI 2022! Toevoeging van:

 • Extra paradigma van waaruit acne kan bekeken worden, naast de Westerse en Oosterse geneeskunde (TCM)
 • Ayurvedisch advies over zuivel en suiker / fruit om gisting en candida tegen te gaan
 • Extra perspectieven op acne en het ontstaan + instandhouding ervan (psychologisch, emotioneel, zelfbeeld, …)

Vorige updates april & november 2021, toevoeging van:

 • Grote uitbreiding van het gedeelte ‘vitaminen en mineralen’
 • Correctie over soja na nieuw wetenschappelijk onderzoek
 • 5e hoofdoorzaak na nieuw wetenschappelijk onderzoek
 • enkele andere kleine aanpassingen
 • ‘Ayurveda’, ‘Facemapping’ (uitgebreider)
 • ‘5 elementen / ritmes’
 • ‘Energy Medicine’ (uitbreiding en structuurverandering): ‘Aura’ en ‘Triple Warmer / Drievoudige Verwarmer’
 • ‘Polyvaguszenuw’
 • ‘Interstitium’
 • ‘Karma’

Deze toevoegingen zijn extra info voor nog beter begrip van het lichaam en nog meer verbanden te kunnen zien in het holistische paradigma. Ze waren niet noodzakelijk om acne te genezen aangezien het Munira al sinds eind 2019 gelukt is om haar acne te genezen. Wie het boek reeds kocht, krijgt alle updates gratis toegestuurd zodra die er zijn. Uiteraard geldt die alleen voor wie het via EMOA of Munira’s eigen webshop kocht. Wie het illegaal in handen heeft gekregen, zit uiteraard niet in de e-maillijst voor de updates.

Het boek is een handleiding om al deze oorzaken op holistische wijze aan te pakken zodat het resultaat blijvend is. Een holistische methode is geen quick fix en geen magic pill. Het vergt tijd, maar eens je lichaam weer in balans is, zal het ook beter in balans blijven.

Altijd in voorraad

Beschrijving

‘Leven zonder acne’ is een e-boek waarin ik alle mogelijke oorzaken van acne bespreek en ook hoe je ervan geneest op holistische wijze, zoals ik ook heb gedaan. Zowel de kijk van de Westerse geneeskunde als die van de Oosterse geneeskunde komen aan bod. Ze zijn namelijk complementair en vormen zo een totaalbeeld.

5 (!) hoofdoorzaken

De Westerse geneeskunde erkent maar 5 hoofdoorzaken, waarbij de Oosterse geneeskunde de dieperliggende oorzaken aankaart die invloed hebben op die 5.

 1. Zo weet je dat je niet per se antibiotica voor de acnebacteriën van je huid moet nemen (zorg ervoor dat ze niets hebben om van te leven door de juiste voeding voor joú en de 1e stap van mijn methode). Antibiotica verstoort ook je darmbacteriën, terwijl je darmflora net een grote invloed heeft op je huid.
 2. Zo weet je ook dat je geen uitdrogende crèmes moet smeren tegen de talg om erna hydraterende crèmes te smeren zodat je huid niet kapot gaat. Leer hoe de talgproductie in elkaar zit (wisselwerking van voeding, hormonen en stap 1) om deze te verminderen.
 3. Zo weet je eveneens dat je je hormonen kan reguleren door je voeding aan te pakken en met stap 1 aan de slag te gaan, alsook door je hormoonproducerende klieren te ondersteunen met de juiste supplementen ipv gewoon te grijpen naar ‘de pil’, die niet altijd helpt en vele andere gezondheidsnadelen teweeg kan brengen.
 4. Zo kom je te weten hoe je het ontstekingsmechanisme kan tegengaan zonder ontstekingsremmende middelen in te nemen of te smeren.
 5. Zo leer je dat je verstopte poriën kan voorkomen door de juiste hygiënemaatregelen toe te passen, alsook door de bovenstaande zaken aan te pakken.
 6. Zo kom je tot slot ook te weten wat de recent ontdekte 5e hoofdoorzaak is en de 2 manieren waarop deze kan aangepakt worden.

Onderliggende factoren

De Oosterse geneeskunde gaat nog veel verder dan voeding en darmen: parasieten, water, beweging, bloed, lymfebanen, gestagneerde energie, meridianen en chakra’s. Mijn eigen toevoegingen aan beide leren zijn: gedachtes en emoties, mindset, slaap en elektronische straling. Al deze zaken hebben invloed op bovenstaande 5 hoofdoorzaken.

Het lijkt ingewikkeld, het is namelijk een echte puzzel, maar eens je doorhebt hoe alles met elkaar gelinkt is in dat systeem (je hele lichaam en geest), zul je zien dat eens je je eigen boosdoeners hebt geïsoleerd, het logisch in elkaar zit en het gemakkelijk aan te pakken is.

Doorheen het hele boek staaf ik alles door eigen en andermans ervaringen die te vinden zijn op het internet. Ook niet onbelangrijk om te vermelden is dat het ook wetenschappelijk onderbouwd is.

Als ik van acne kan genezen door deze kennis toe te passen, dan jij ook!

Meer info over het e-boek ‘Leven zonder acne’ staat op deze pagina – waar ik ook al ineens heel wat praktische tips en inzichten in heb gezet. Of download het als gratis e-boek. Je krijgt dan ook de 2 andere gratis e-boeken ‘ALLE kleine, simpele tips tegen acne’, ‘ALLE mythen en feiten over acne’.

VOOR MOBIELE GEBRUIKERS: onze excuses dat deze amppagina niet het product toont, noch de aankoopknop. Hier wordt aan gewerkt. Als je klikt op de ‘reactieknop’ krijg je wel een volledig werkende productpagina te zien als je naar boven scrolt.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.